Levitra kopen

Levitra is een erectiemiddel en behandelt daarmee de zogenaamde erectiestoornissen. Levitra wordt ook wel Vardenafil genoemd.

De werking van Levitra

Vardenafil is een middel dat de bloedtoevoer naar de penis versterkt. Nog even voor alle duidelijk, Levitra is een erectiestimulerend middel en werkt niet uit het niets erecties op. Vardenafil zorgt er dus eigenlijk voor dat het bloed beter naar de penis stromen kan. Als een man dan opgewonden raakt kan het bloed makkelijker de zogeheten zwellichamen in de penis instromen waardoor er een erectie ontstaan kan.

DoseringPrijs*Bestellen
Levitra v.a. 5 mg 4 tabl.
v.a. € 67,20 inclusief arts consult.
Bestel nu »

* Prijs is inclusief consult met een online arts!

Dosering en gebruik van Levitra

Levitra is te verkrijgen in doseringen van vijf, tien en twintig milligram. De gebruikelijke dosering van Levitra is tien milligram. Indien dit niet het juiste effect op u heeft kunt u (in overleg met een arts) de dosering wijzigen.

Levitra is zowel te verkrijgen als een pil als in een smelttablet. De pil dient u door te slikken en het smelttablet kunt u op uw tong leggen waarnaar deze vanzelf uiteen vallen zal.

Het beste is om de Levitra pil vijfentwintig tot zestig minuten voor de seks in te nemen. De werking houdt zo’n vier tot vijf uur aan. In deze tijd kunt u dus ongestoord seks hebben. Let wel op dat Levitra een erectiestimulerend middel is. Het zal u dus geen spontane erecties geven. Seksuele stimulatie is in combinatie met Levitra nog wel nodig dus om een erectie te verkrijgen.

De bijwerkingen van Levitra

Net zoals iedere (erectie)middel heeft ook Levitra bijwerkingen. Deze treden niet bij ieder persoon op en als ze wel optreden is dit bij verschillende personen ook niet even zwaar. U kunt niet van te voren weten of de bijwerkingen ook bij u zullen optreden. Het is daarom belangrijk dat wanneer u het middel gaat proberen eerst een kleine dosering neemt, voor de zekerheid.

De meest voorkomende bijwerkingen na het innemen van Levitra zijn:

  • Hoofdpijn;
  • Duizeligheid;
  • Blozen;
  • Verstopte neus of een loopneus;
  • Diarree;
  • Huiduitslag.

Daarnaast kan het ook zo zijn dat de dosering juist ‘te hoog’ was om mee te beginnen. Het middel werkt dan eigenlijk veel te goed. Het kan dan zo zijn dat er een hele pijnlijke erectie optreedt die eigenlijk te hard is. Ook kan het zijn dat er erectieproblemen optreden, iets wat nogal verrassend is aangezien het middel dit juist tegen hoor te gaan.

Wanneer mag u Levitra niet gebruiken

Indien u overgevoelig of allergisch bent voor de stof vardenafil (het hoofdbestanddeel van Levitra) of een van de andere bestanddelen (die te vinden zijn in de bijsluiter) dan is het aan te raden het product niet te gebruiken. Verschijnselen van overgevoeligheid voor Levitra kunnen zijn jeuk, gezwollen lippen, uitslag van de huid of moeite met ademen.

Ook wanneer u geneesmiddelen gebruikt die nitraten bevatten kunt u Levitra beter niet gebruiken. Ook geneesmiddelen die stikstofmonoxide afgeven zijn niet goed te combineren met Levitra. Wanneer u (ernstige) hart- of leverproblemen heeft of recentelijk een hartaanval of beroerte heeft gehad moet u ook oppassen met het gebruik van Levitra/erectiemiddelen. Waarschuw in dit geval dus eerst uw arts en overleg of het gebruik van dit middel verstandig voor u is.

Levitra en rijden/alcoholgebruik

Een van de bijwerkingen van Levitra kan zijn dat het u een ietwat duizelig gevoel geeft. Het kan dan dus ook enige invloed hebben op het gezichtsvermogen. Het is dus belangrijk (zeker wanneer u het middel nog niet zo lang gebruikt)om niet te gaan (auto)rijden. Het nuttigen van alcohol kan het erectieprobleem alleen maar erger maken. Probeer dus ook (veelvuldig) gebruik van alcohol te vermijden. Verder kunnen er ook gezondheidsrisico’s optreden wanneer u dit middel combineert met drugs of een aantal andere medicijnen. De beste raad is dus om altijd met uw arts te overleggen voordat u een middel gebruiken gaat.


Nu Levitra bestellen zonder recept »