Sildenafil kopen

Sildenafil helpt tegen impotentie bij mannen, ook wel erectiestoornissen genaamd. Voor veel mannen is het een taboe en moeilijk om over erectiestoornissen te praten. Ook vinden ze het vaak lastig om met hun verhaal en probleem naar de huisarts te gaan. Daarom kunt u tegenwoordig online Sildenafil kopen zonder recept van uw huisarts. Dit kan geheel veilig en anoniem bij de online apotheek die we voor u hebben geselecteerd (zie oranje buttons). Het bestellen bij deze apotheek is discreet en u betaald de juiste prijs.

Erectiestoornis

De beschrijving van een erectiestoornissen is niet moeilijk: geen goede erectie krijgen die hard genoeg is of blijft om seks te kunnen hebben. Uit onderzoek blijk dat ongeveer 16% van mannen ouder dan 18 jaar een erectiestoornis heeft. Dit hoef natuurlijk niet altijd voor te komen. Bij oudere mannen, tussen de 40 en 70 jaar, is dit 52%. Dit zijn uiteraard harde cijfers, maar gelukkig kan het met Sildenafil verholpen worden. Voorheen had Pfizer patent op de de erectiepillen, maar nu zijn er meerdere merken die het medicijn produceren. Door deze medicijnen kunnen veel mannen het zelfvertrouwen in bed weer oppakken.

sildenafil kopen

Klik om te kopen!

Werking Sildenafil

Bij seksuele opwinding komt de erectie normaliter vanzelf tot stand. De enzymen (cGMP) zorgen voor de erectie van de penis. De PDE-5 enzymen zorgen weer dat de erectie ophoudt. Erectiestoornissen kunnen door verschillende factoren ontstaan. Zowel de fysieke als geestelijke gesteldheid heeft hiermee te maken. De werkzame stof sildenafil werkt bevorderend voor de bloedtoevoer naar de penis. Sildenafil werkt ongeveer vier uur lang. Er moet wel een seksuele stimulatie plaatsvinden om een erectie tot stand te brengen.

Gebruik Sildenafil

De erectiepil dient 60 minuten voordat u seks wilt hebben ingenomen te worden. De werking begint namelijk tussen de 30 en 60 minuten. U doet er verstandig aan geen zwaar voedsel te eten en alcohol te vermijden. Neem de pillen altijd in met voldoende water. U kunt dit medicijn altijd vaker gebruiken tot de werking minder wordt of als u last krijgt van bijwerkingen.

sildenafil bestellen

Belangrijke punten opgesomd

  • Sildenafil zorgt voor het verwijden van de bloedvaten. Het zorgt dat het bloed beter door de bloedvaten kan stromen;
  • U mag het medicijn niet vaker dat één keer per dag gebruiken. Als de erectiepil niet werkt mag u dus niet nog een dosis innemen;
  • Eén van de bijwerkingen is pulmonale arteriële hypertensie. Na een aantal weken wordt dit minder, het lichaam is dan meer gewend aan het medicijn;
  • Tabletten altijd innemen met water;
  • Gebruik het liefst geen alcohol als u Sildenafil wilt gaan gebruiken. Het kan de werking negatief beïnvloeden;
  • De meest voorkomende bijwerkingen op een rijtje: hoofdpijn, blozen en diarree. Zelden komt voor dat u spier- of rugpijn krijgt. Als de bijwerkingen te heftig zijn of te lang duren dient u contact op te nemen met uw arts;
  • Oudere mannen die het medicijn gebruiken met hart- en vaatziekten moeten extra voorzichtig zijn. Ook moet u dit aangeven bij het online consult. Als u pijn op de borst krijgt moet u gelijk de dokter waarschuwen?

Druk hieronder op de oranje button om doorverwezen te worden naar de online apotheek. Hier vindt u ook meer informatie over Sildenafil en kunt u alternatieve medicijnen bestellen, zoals Viagra.


Nu Sildenafil kopen zonder recept »